LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Στέλιος Κρητικός: “Για τους περισσότερους είναι τεράστιος ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα”

Ο Στέλιος Κρητικός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για το bullying που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη.

Τα όσα λέει ο ηθοποιός θα συζητηθούν ενώ τόνισε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να είναι τεράστιος ηθοποιός και σκηνοθέτης για πολλούς, για εκείνον είναι απλά ένα τίποτα.

Οι δηλώσεις του
«Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε να ακούσει ένας ηθοποιός. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε καν να με δει, ούτε να ακούσει το όνομά μου», είπε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός και συνέχισε:
«Ο παραγωγός με είχε δει και μου είχε πει θέλω οπωσδήποτε να είσαι στην παράσταση. Το αναφέρει στον σκηνοθέτη και λέει πρέπει να περάσουν όλοι από οντισιόν. Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και ακούω το ένα μετά το άλλο… Τον λυπήθηκα, ήταν πολύ μικρός μπροστά μου. Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα».ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Από τις 13 Μαρτίου και επίσημα το «Kαλάθι της Σαρακοστής» – Τα προϊόντα που περιλαμβάνει

evosmos

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – «ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Εντυπωσιακός και τρομακτικός Υδροστρόβιλος στη Μύκονο – Χείμαρροι τα καλντερίμια

evosmos

Leave a Comment