ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας στηρίζει την μητέρα της 11χρονης Βασιλικής: Θα αναλάβει τις σπουδές των παιδιών της

«Λύγισε» η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής μπροστά στην κάμερα όταν της μετέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου τη στήριξη άγνωστης φιλάνθρωπου
Η δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον θείο της συγκλόνισε την Ελλάδα. Η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, σε μια συνέντευξη στον Alpha, δεν μπόρεσε να κρύψει τον πόνο της για την απώλεια της κόρης της.
Η τραγωδία έφερε στο προσκήνιο την αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας, η οποία στέκεται στο πλευρό της οικογένειας. Τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρουν βοήθεια, ενώ μια άγνωστη φιλάνθρωπος, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, επικοινώνησε με τον Alpha ζητώντας να αναλάβει τα έξοδα σπουδών των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.
Η Τατιάνα Στεφανίδου, παρουσιάστρια της εκπομπής, τόνισε την ανιδιοτελή πράξη της άγνωστης γυναίκας:
«Μια γυναίκα υπέροχη που δεν θέλει να ακουστεί το όνομά της δημόσια. Μια γυναίκα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αυτοδημιούργητη, γυναίκα – μάγκας, επιχειρηματίας, η οποία θέλει να αναλάβει να σπουδάσει τα υπόλοιπα παιδιά σου».
Στο άκουσμα της είδησης, η μητέρα της Βασιλικής λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι αναφέρει η κατάθεση 19χρονου που «καίει» τον π. Αντώνιο της Κιβωτού

evosmos

«Το κρίμα στο λαιμό σου», το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα πριν πεθάνει

evosmos

«Βόμβα» με τους λογαριασμούς ρεύματος στην Ελλάδα: Δείτε την απόφαση

evosmos

Leave a Comment