ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Στο μαγαζί του Νίκου Πιτσίλκα η επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό – Τα τίναξε όλα η “τούρτα”

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κατάστημα εντός του εμπορικού κέντρου «Gaea Lifestyle Center» το οποίο ανήκει στον Λαρισαίο υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΟΚ Νίκο Πιτσίλκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από τζαμαρία καταστήματος, με αποτέλεσμα να συμβεί η έκρηξη γύρω στις 5.10 και ο δυνατός θόρυβος που προκλήθηκε αναστάτωσε τους Λαρισαίους που διαμένουν στη συνοικία της Φιλιππούπολης, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα Πυροσβεστική και Αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο.

Ωστόσο από την έκρηξη δεν είχε ξεσπάσει κάποια φωτιά, με την κατάσταση να βρίσκεται υπό έλεγχο και υπάρχει αναφορά μόνο για υλικές ζημιές. Η Αστυνομία εντόπισε τον εκρηκτικό μηχανισμό και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του συμβάντος και τον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Υπέφερα στον Τρόχο της Τύχης, πάρα πολύ δύσκολη δουλειά»: Κόλαφος η Τζούλια Νόβα για το τηλεπαιχνίδι του STAR

evosmos

Αχιλλέας Μπέος: «Μάγκας ο Οικονομόπουλος, πάνε να καταργήσουν τους όρους πατέρα και μητέρα»

evosmos

Προβλέψεις επιστήμονα: Έτσι θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στην Ελλάδα – Ζέστη και βροχές

evosmos

Leave a Comment