LIFE STYLE

Ιωάννα Μπέλλα: «Βροχή» αρνητικών σχολίων μετά τη νέα της φωτογραφία – «Κρίμα ήσουν ωραία πριν»

Η παρουσία της Ιωάννας Μπέλλα του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, δεν περνά απαρατήρητη από τα soscial media ενώ έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια, τόσο για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, όσο και την «υπερβολική χρήση photoshop» που της καταλογίζουν, οι ακόλουθοί της στα social media.

Το προφίλ της μετρά 1,6 εκατομμύρια ακολούθους, με τους οποίους μοιράζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φωτογαρφίες της με αποκαλυπτικές πόζες της είτε από πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει, είτε από την καθημερινότητά της.

Παρά τα σχόλια που την απωθεώνουν, παραμένει μεγάλη η μερίδα των χρηστών της πλατφόρμας, που την επικρίνουν για την «παραμόρφωσή» της και τον τρόπο που επεξεργάζεται τις εικόνες, τις οποίες ανεβάζει.

«Γιατί βρε κορίτσι μου όμορφο;», «Κρίμα, ήταν πολύ όμορφη πριν», «Αυτοπεποίθηση σου λείπει όχι ομορφιά», «Ούτε οι Καρντάσιαν τόση πλαστικούρα, κρίμα» είναι μερικά από τα σχόλια που έχει δεχτεί.

 

 

mpellaa2
mpella6
mpelaa55
mpella44
mpella33
mpella22
mpella11

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Tα Ξαδέλφια μου με έλεγαν πίθηκο, ήταν πολύς ο πόνος… Ήμουν μία κορούδα 14 χρονών»

evosmos

Μάρω Κοντού: «Είμαι ένα Kopιτσάκι 87 ετών, κάθε πρωί φτύvω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, νιώθω πανευτυχής»

evosmos

Εσωτερικό ασανσέρ, θέα Ακρόπολη: Το σπίτι-ανάκτορο των 18.000.000€ του Φίλιππου Γλίξμπουργκ, δώρο του πεθερού

evosmos

Leave a Comment