ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ είναι ο πρώην παίκτης reality συνελήφθη με 235 γραμμάρια κοκαΐνης! (ΦΩΤΟ)

Ένας 36χρονος παίκτης reality show (Power of Love) συνελήφθη από την Ασφάλεια μετά από συντονισμένες ενέργειες και μπλόκο που του έστησαν στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαίνης.

ΑΛΕΞ 2

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπεσε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς τα 235 γραμμάρια της “λευκής κυρίας” βρέθηκαν στο leasing όχημα στο οποίο επέβαινε.

ΑΛΕΞ4

Μαζί με τα ναρκωτικά, εντοπίστηκαν 2000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να γίνει φύλλο και φτερό και να διαπιστωθούν οι επαφές και οι κινήσεις του 36χρονου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παρούσα και φέτος η Ελλάδα στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων

evosmos

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΕΛΕΙΩΣ κατεστραμμένο σπίτι χαρακτηρίστηκε κίτρινο και όχι κόκκινο

evosmos

«Το κρίμα στο λαιμό σου», το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα πριν πεθάνει

evosmos

Leave a Comment