ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΘΥΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ – ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο, Παρασκευή, ο 44χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι τον άτυχο αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης επί της οδού Κατσιμίδη.

Πρόκειται για έναν Νορβηγό, ο οποίος παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη συγκέντρωση μαρτυρικών καταθέσεων, ενώ εξετάζεται η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Κατά πληροφορίες, ο δράστης ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται πως ήταν γνωστός πελάτης στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και, σύμφωνα με μαρτυρίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού. Στη συνέχεια ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο στο πόδι και τότε επενέβη ο 32χρονος, με συνέπεια να δεχθεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Ο 32χρονος, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, πέθανε σχεδόν ακαριαία, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στον λαιμό και συγκεκριμένα στην τραχηλική χώρα. Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο διπλανό κτήριο όπου είναι η έδρα των ΜΑΤ.

«Ο άντρας ενοχλούσε τους υπόλοιπους, ο συνάδελφος μας παρενέβη για να βοηθήσει να τον απομακρύνουν από τον χώρο, εκείνος διαπληκτίστηκε με τον φίλο του που βρισκόταν μαζί και δυστυχώς τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο μας» τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στους Ταγαράδες όπου ζούνε συγγενείς του άτυχου αστυνομικού. “Τον φάγανε. Μας είπαν ότι το μαχαίρωσαν το παλικάρι μας. Ήταν πολύ καλό παιδί. Και στην δουλειά του πολύ καλός. Είχε τόσα να προσφέρει, στην οικογένεια, στην αστυνομία” τόνισε στην ΕΡΤ συγγενής του θύματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο σημάτων – Γιατί κόβονται οι περισσότεροι οδηγοί

evosmos

Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κτήνος βίασε 18χρονη κοπέλα ενώ περίμενε να γίνει πατέρας

evosmos

H παράκληση της Άννας Βίσση: «Mην με αφήσετε να πεθάνω» (βιντεο)

evosmos

Leave a Comment