Μπλεξίματα με τον νόμο για τον πρώην παίκτη του Survivor Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο καθώς κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έναν 14χρονο Ρομά στο Μενίδι.
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης υποστηρίζει ότι ο ανήλικος μπήκε στο μαγαζί του και έκλεψε μία τσάντα κι ένα κινητό.
Μάλιστα, αρνείται τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού: “Έγινε μια κλοπή. Καταδίωξα έναν ανήλικο. Έπεσε κάτω, τον έπιασα. Πήρα το κινητό που κλάπηκε. Το παιδί όμως όπως έπεσε, χτύπησε, έκανε ράμματα. Και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ”.
Όπως λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα κλοπής από την ίδια συμμορία νεαρών.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή οι νεαροί Ρομά μπαίνουν στο ζαχαροπλαστείο του πρώην παίκτη του Survivor, φέρνει στο φως η εκπομπή “Live News”:
Διαφορετική εκδοχή δίνει ο παππούς του ανηλίκου στο Mega: “Μας χτύπησε ο Κώστας, αυτός που έπαιζε στο Survivor. (…) Λέει ότι πράγματι πήγε να του πάρει ένα κινητό, ότι του έκλεψε ένα κινητό. Το οποίο το κινητό το είχε ο άνθρωπος αυτός εκεί πέρα”.
“Έχω κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή και ληστεία”
Ο πρώην παίκτης του Survivor κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 14χρονο και τον έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Ο 14χρονος υποστηρίζει ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος τον χτύπησε στο κεφάλι χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του.
“Ήμουν μαζί με τον αδερφό μου και παίζαμε ποδόσφαιρο από τις 17:00. Στις 21:45 φύγαμε από το γήπεδο και καθώς γυρίζαμε στο σπίτι είδαμε ένα λευκό αυτοκίνητο που μας πλησίασε. Με άρπαξε ο οδηγός και με έβαλε στο πορτ μπαγκάζ, λέγοντάς μου ‘γ@ φέρε μου το κινητό γιατί θα σε γ@@@@’. Ο αδερφός μου πρόλαβε και έφυγε. Μέχρι να με βάλει στο πορτ μπαγκάζ, με χτύπησε πολλές φορές με γροθιές στο κεφάλι μου και κρατούσε και ένα κλειδί αυτοκινήτου με το οποίο με χτύπησε πάλι στο κεφάλι. Του είπα ‘συγγνώμη, δεν έχω κάνει τίποτα, αφήστε με σας παρακαλώ’. Αφού πέρασαν 10 λεπτά, εκείνος άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και με άφησε και μου είπε ‘κ@@@ θα φέρεις το κινητό στο μαγαζί’. Έχω κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή και ληστεία. Το κινητό όμως το είχαν κλέψει άλλα παιδιά και όχι εγώ”, λέει ο 14χρονος στην εκπομπή “Live News”.
