ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 27χρονος Αλβανός που φέρεται να βίασε την 17χρονη – Ανήκει στην ομάδα δημοφιλούς τράπερ (φωτο)

Παρίστανε τον Πακιστανό
Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 27χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που στην αρχή στις συνομιλίες που είχε στα social media με την ανήλικη παρίστανε τον Πακιστανό (!), ανήκει στην ομάδα δημοφιλούς τράπερ, αλλά είναι επίσης γνώριμος των αστυνομικών αρχών.

Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου, ενώ τρεις ημέρες μετά την έξοδό του από το σωφρονιστικό ίδρυμα ξεκίνησε να συνομιλεί μέσω των social media με την 17χρονη κοπέλα από το Καματερό.


Μετά από την πρόταση του 27χρονου συναντήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11.04.2022) σε πάρκο του Κορυδαλλού, εκείνος – όπως αναφέρει η 17χρονη – άρχισε να τη θωπεύει, με εκείνη να αντιδρά και να του ζητάει να την αφήσει να φύγει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα, το οποίο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήταν το σπίτι που διέμενε.

Εκεί φέρεται να τη βίασε!

Στη συνέχεια, την πήρε με το μηχανάκι του από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα και την πήγε κοντά στο σπίτι της στους Αγίους Αναργύρους, όπου και την άφησε, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε η 17χρονη.

Η μαθήτρια έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ και από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου. Στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καφές: Τι γίνεται αν πιεις με άδειο στομάχι

evosmos

Εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών: 15 συλλήψεις- Δύο αστυνομικοί ανάμεσα στους συλληφθέντες

evosmos

Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε πεζό – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

evosmos

Leave a Comment