LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός 61 και εκείνη…: Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τη δεύτερη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη (photos)

Λίγα και καλά γνωρίζουμε για την προσωπική ζωή του Νίκου Χατζηνικολάου, αφού ο δημοσιογράφος φροντίζει να την προφυλάσσει από τα μίντια.

Από το 2006, ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Εύη, τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο ενώ εκείνος έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Παναγιώτη.

Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως στις αναζητήσεις του διαδικτύου, δεν «κυκλοφορεί» η ηλικία της Κρίστης Τσολάκη. Ωστόσο, πληροφορίες και γεγονότα του παρελθόντος την «προδίδουν» και πρέπει να είναι γύρω στα 50.

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Mε τρία ποτά δε γίνεσαι λιώμα, με άλλα γίνεσαι. Mad Clip: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις από την ημέρα θανάτου του

evosmos

Τραγωδία στην Κερατέα: Καταπλακώθηκε από βράχο και έπεσε σε γκρεμό ο άνδρας που σκοτώθηκε

evosmos

Πανικός στην Καστοριά: Αρκούδα πήγε σε νεκροταφείο και….ξέθαψε νεκρό!

evosmos

Leave a Comment