ΕΛΛΑΔΑ

Βάρη: Έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι μέσα στην πολυκατοικία τους – Τους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι σε πολυκατοικία στη Βάρη το βράδυ της Πέμπτης, όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά υπό την απειλή όπλου και αιχμηρού αντικειμένου, τους ακινητοποίησαν στην πυλωτή του κτηρίου.

Σύμφωνα με το OPEN, αφού πρώτα τους έδεσαν με tie-wraps, τους οδήγησαν στο διαμέρισμά τους στον πέμπτο όροφο και με χρήση σωματικής βίας σε βάρος του άνδρα ζήτησαν να τους υποδείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Ο άνδρας τους απάντησε ότι δεν έχει χρηματοκιβώτιο ωστόσο οι δράστες απέσασαν κοσμήματα και χρήματα 30.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφα και μετά διέφυγαν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα θύματα είναι καλά στην υγεία τους ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Δώθηκε η παράταση – Ποια είναι η τελική ημερομηνία για τις πληρωμές

evosmos

Λαμία: Θύμα απάτης ηλικιωμένη – Έβαλε 5.000 ευρώ και τιμαλφή σε κάδο απορριμάτων

evosmos

ΕΜΕΤΙΚΟΣ: Ο Παύλος Χαϊκάλης για Μίχο – «Φταίει ο Κρόνος, είναι εποχή που θέλει σεξ»

evosmos

Leave a Comment