ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Κάμερα τσάκωσε εμπρηστή να βάζει φωτιά δίπλα σε σπίτια στον Ασπρόπυργο

Οι ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα σε σημείο όπου ξέσπασε πυρκαγιά, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια, καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας.

Νέο περιστατικό εμπρησμού κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού στον Ασπρόπυργο, στην Αττική.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το OPEN, ένας άνδρας φαίνεται να σταματάει με το αυτοκίνητό του σε σημείο όπου υπάρχει ακαθάριστος χώρος με χόρτα και ένα μεγάλο δέντρο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σπίτια, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεκινάει γρήγορα πυρκαγιά.

Έντρομοι οι κάτοικοι των κοντινών σπιτιών αντιλήφθηκαν άμεσα τον κίνδυνο και έσπευσαν να πιάσουν τα λάστιχα, ώστε να προλάβουν να σβήσουν τη φωτιά πριν φτάσει στα σπίτια τους.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι κάτοικοι είδαν τον συγκεκριμένο άνδρα να σταματάει λίγο νωρίτερα σε ένα άλλο σημείο, ωστόσο δεν είχαν ιδέα ότι πρόκειται για κάποιον που προσπαθούσε να τους βλάψει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

evosmos

Αθηναΐς Νέγκα κατά Ανθής Βούλγαρη: «Ποιος ο λόγος για τέτοια απρέπεια;

evosmos

ΧΡΗΣΙΜΟ! Ποιοι φόροι πληρώνονται κανονικά και ποιοι όχι λόγω κορωνοϊού

evosmos

Leave a Comment