ΚΟΣΜΟΣ

ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ: “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ”

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε νέες δηλώσεις στις οποίες βάλλει κατά της Δύσης, η οποία “χώνεται” παντού. Ο Πούτιν πραγματοποιεί συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης του, με θέμα τα μέτρα για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών των κυρώσεων για τη ρωσική οικονομία.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε πως «η Δύση απατά τους δικούς της πληθυσμούς» και πως είναι έτοιμος να λύσει όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Αναφερόμενος στο ενεργειακό εμπάργκο από τις ΗΠΑ: «Η Δύση προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη στη Ρωσία για τα δικά της σφάλματα». «Ο πληθωρισμός ανεβαίνει», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Τηρούμε τις υποχρεώσεις μας για την ενέργεια, τόνισε απευθυνόμενος στις «ασφαλείς χώρες».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αισχρή σειρά του Netflix διαγράφει το Έπος του 1940! Ούτε οι ΝΑΖΙ δεν τα έλεγαν αυτά…

evosmos

Bloomberg: Το νέο κύμα κορωνοϊού στην Ευρώπη «χτυπά» πιο φτωχές περιοχές

evosmos

Χαμός στο Χόλιγουντ! Χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου o Σιλβέστερ Σταλόνε – Γιατί τον κατηγορεί η Τζένιφερ Φλάβιν

evosmos

Leave a Comment