ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκε στο BBC με ένα σeξουαλικό αντικείμενο να φαίνεται από πίσω(ΒΙΝΤΕΟ)

Η γυναίκα, καλεσμένη μέσω Zoom σε εκπομπή του BBC, μιλούσε για την απασχόληση τον καιρό του κορονοϊού, ωστόσο όλη η προσοχή έπεσε στο σeξουαλικό αντικείμενο σε ράφι, από πίσω της.

Ένα ακόμα ευτράπελο στη λίστα με όσα περίεργα έχουν συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα όλους αυτούς τους μήνες των lockdown και της πανδημίας κορονοϊού, καταγράφηκε, παίρνοντας δικαίως τη θέση του ανάμεσα στα viral βίντεο των ημερών.

Το “κακό” συνέβη σε εκπομπή του BBC Wales, στην οποία γυναίκες από το Κάρντιφ ήταν καλεσμένες μέσω Zoom για να μιλήσουν για την επίδραση της πανδημίας στην απασχόληση. Μία ωστόσο από αυτές, τράβηξε περισσότερο την προσοχή, καθώς σε ένα ράφι που φαινόταν από πίσω της, ήταν τοποθετημένο ένα σeξουαλικό αντικείμενο.

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κήρυγμα μίσους – Δείτε πως τα παιδιά των μουσουλμάνων βλέπουν τα παιδιά μας

evosmos

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΤΣΑΡΟΣ! ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ».

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ: Κατηγορούμενος επιτέθηκε στην πρόεδρο δικαστηρίου όταν άκουσε ότι θα μπει φυλακή

evosmos

Leave a Comment