ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΛΟΣ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ – Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ – ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ ΦΟΝΟ

Το φονικό της Νίκης Μηλίνη το 2009 έμεινε μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστο για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα που ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Όσοι προσήχθησαν τη μέρα του φονικού και όσες έρευνες ακολούθησαν, δεν κατέληξαν σε κανένα αποτέλεσμα για να αποκαλυφθεί σήμερα πως την είχε δολοφονήσει ο Θανάσης Μυλωνάς, το ίδιο πρόσωπο που δολοφόνησε και τη νονά του γιατί δεν του έδινε χρήματα να τζογάρει και να αγοράσει ουσίες, οπως ομολόγησε ο ίδιος.

Δολοφόνησε τη Νίκη Μηλίνη -Τσιρογιάννη, μητέρα του δικηγόρου του Γιάννη Μηλίνη όταν ηταν 27 ετών και είχε προσαχθεί γαι το έγκλημα, αλλά εμφάνιζε άλλοθι. Στο ίδιο τριώροφο με την Νίκη Μηλίνη ζούσαν οι παππούδες του και τους επισκεπτόταν συχνά. Γείτονες θυμούνται την ημέρα του φονικού.

Το φονικό

Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής στα παιδιά της δύο μέρες. Παρόλο τις τηλεφωνικές οχλήσεις του γιού της, η 69χρονη δεν απαντούσε. Αρχικά ο γιός της υπέθεσε ότι η μητέρα του είχε μεταβεί στην αδελφή του, η οποία βρίσκεται σε διακοπές σε δημοτικό διαμέρισμα του Πηλίου.

Ο ίδιος μετέβη στην οικία της μητέρας του που διέμενε μόνη της. Όταν άνοιξε όμως την πόρτα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η μητέρα του μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος, ανάμεσα σε σαλόνι και κουζίνα.
Στη συνέχεια ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου κα το Εγκληματολογικό γραφείο.

Στην κλειδαριά του διαμερίσματος δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, κάτι που μαρτυρούσε , ότι η Νίκη Τσιρογιάννη άνοιξε την πόρτα σε άτομο το οποίο γνώριζε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 69χρονη “βλήθηκε από πίσω, και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης, ή αμυχές”.

Ακόμη ένα στοιχείο που προβλημάτιζε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ήταν το γεγονός, ότι δεν υπήρχαν σημάδια, που να έδειχναν, ότι η φονική επίθεση στην 69χρονη, έγινε με στόχο τη ληστεία, καθώς όλα τα πράγματα στο σπίτι βρέθηκαν ανέγγιχτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοκ στην Πετρούπολη! Ένοπλοι μπήκαν σε κλαμπ και βίασαν 28χρονη

evosmos

Νέα Μάκρη: Σε εσωτερική αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος της 19χρονης εγκύου

evosmos

Τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα – Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!

evosmos

Leave a Comment