ΕΛΛΑΔΑ

ΒΟΛΟΣ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ – ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ

Στην αστυνομία παραδόθηκε το βράδυτης Δευτέρας (08/11) ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 75χρονης στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 39χρονος, ο οποίος είναι ο βαφτισιμιός της άτυχης γυναίκας, μετέβη με το μηχανάκι του στο αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας, όπου και παραδόθηκε.
Ήταν μόνος του, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, ενώ μετά από αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η ανάκριση και αύριο το μεσημέρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές την 75χρονη, η οποία έφερε τραύματα σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, στη συνέχεια την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και τη μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας της, όπου εντοπίστηκε σε αποθήκη άλλου ενοίκου.
Οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, αλλά βρέθηκαν κηλίδες αίματος στον όροφο, αλλά και τη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο. Από την πρώτη στιγμή πίστευαν έτσι πως δράστης ήταν κάποιος από το περιβάλλον της, ενώ ο 39χρονος βαφτισιμιός της μπήκε αμέσως, σε περίοπτη θέση, στο κάδρο των υπόπτων.
Αρχικά προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι δεν είχε σχέση με την εξαφάνιση της 75χρονης, ρωτώντας την αδελφή του θύματος αλλά και γείτονες «αν είχαν νέα της», ωστόσο λίγο μετά την ανακάλυψη του πτώματος, τηλεφώνησε στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του. Παρέμενε, δε, εξαφανισμένος μέχρι σήμερα.
Αν και η 75χρονη τού έδινε συχνά χρήματα, στο σπίτι της βρέθηκαν 13.000 ευρώ, τα οποία εικάζεται πως δεν κατάφερε να εντοπίσει.
Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι μετά τη στυγερή δολοφονία, ο κατηγορούμενος έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ άλλαξε φωτογραφία μόλις 48 ώρες αργότερα.
Την εξαφάνιση της ηλικιωμένης είχε δηλώσει στις Αρχές ο γιος της, με τον οποίο έμεναν μαζί, καθώς είχε πάει για ψώνια και δεν επέστρεψε ποτέ. Βρισκόταν μάλιστα εκεί τη στιγμή της δολοφονίας της, ωστόσο δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

ΣΔΦΣΦΔΣΦΔ
«Δεν ήταν ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό»

Μιλώντας στον ALPHA, ο πατέρας του δράστη υποστήριξε ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα».

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από βδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του… Πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η μητέρα του αδυνατεί να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο.

«Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό», είπε.
Ερωτηθείσα, δε, τι μπορεί να τον ώθησε στη δολοφονία, απάντησε «τα λεφτά».

«Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα καθόλου σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο πλαστικός χειρουργός των celebrities αποκαλύπτει πώς οι σταρ κρατούν μυστικές τις αισθητικές επεμβάσεις τους

evosmos

Αττική Οδός: Κάμερες κατέγραψαν ασυνείδητο οδηγό – Κινούνταν ανάποδα στην είσοδο του κόμβου

evosmos

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ – Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ «ΑΧ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ» ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

evosmos

Leave a Comment