ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή – Προϋπολογισμός: «Epic Fail» Α. Τσίπρα που ψήφισε «ναι» στα έξοδα της «Μαξίμου Α.Ε.»

Άλλη μια επική γκάφα, διέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας, από τις πολλές στις οποίες μας έχει συνηθίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα τελευταία χρόνια

Τα έξοδα της Προεδρίας της Κυβέρνησης, υπερψηφίστηκαν από 160 βουλευτές και όχι 158, δηλαδή από δύο ακόμη, πλέον των βουλευτών της ΝΔ και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 2 έξτρα «ΝΑΙ» στον προϋπολογισμό της «Μαξίμου Α.Ε.», όπως αποκαλεί την Προεδρία της Κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ, είπαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη, προφανώς από λάθος τους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλαμάτα: Γνωστός ως «Αμερικάνος» στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος νεκρός

evosmos

Θέρμανση 2022-2023: Τι να προσέξετε σε ξυλόσομπα και τζάκι

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ: Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

evosmos

Leave a Comment