ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε δεύτερα κλειδιά – Έτσι κατάφερε να δραπετεύσει η 32χρονη από τα χέρια του Αιγύπτιου που τη βίαζε

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών θα βρεθεί την Παρασκευή ο 35χρονος Αιγύπτιος που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, για τον βιασμό της 32χρονης μητέρας με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Θυμίζουμε ότι ο αλλοδαπός βιαστής είχε συλληφθεί ξανά πριν έναν χρόνο για το ίδιο αδίκημα, ενώ από τον Νοέμβριο κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος!

Την Πρωτοχρονιά του 2022 είχε φυλακίσει την ίδια γυναίκα στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και την ξυλοκοπούσε άγρια σε ζωντανή μετάδοση μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. Το τραγικό είναι ότι χτυπούσε και έβριζε την γυναίκα μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Έντεκα μήνες μετά, ο Αιγύπτιος αφέθηκε ελεύθερος και αυτό που έκανε ήταν να εντοπίσει τη γυναίκα (σ.σ. την άρπαξε με τη βία από ένα παγκάκι που καθόταν με τη μητέρα της) να τη φυλακίσει στο διαμέρισμά του στην οδό Αχαρνών και υπό την απειλή ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της, να τη βιάζει επί τρεις ημέρες, μέχρι που εκείνη κατάφερε να αποδράσει και να τον καταγγείλει.

Έτσι κατάφερε να ξεφύγει η 32χρονη
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε για δεύτερη φορά στα χέρια του πρώην συντρόφου της, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να λέει ‘αυτόν τον καιρό που ήμουνα μέσα, πέρασες καλά, τι έκανες, είχες κανέναν; Μαζί μου θα είσαι θέλεις δεν θέλεις, εγώ θέλω ένα παιδί από σένα», είπε η 32χρονη και πρόσθεσε πως συνεχώς την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα παιδιά της:

«Είναι εύκολο, έλεγε, να κάνω ένα τηλέφωνο και να σκοτώσουν τα παιδιά σου κι εσένα μπορώ να σε σκοτώσω με μεγάλη ευκολία αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω».

Όσο για το πώς κατάφερε να ξεφύγει;

«Πήγα στην κουζίνα και πήρα τα σκουπίδια και έλεγα αν τον έβλεπα ξαφνικά στην πόρτα θα του έλεγα ότι πήγα να τα πετάξω», είπε καθώς το πρωί εκείνης της Δευτέρας η 32χρονη βρήκε δεύτερα κλειδιά του σπιτιού και κατάλαβε ότι μπορεί να αποδράσει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανατροπή με τα απλήρωτα χρέη στην Εφορία: Διαγραφή οφειλών σε χιλιάδες φορολογούμενους ως 40% με 1 προϋπόθεση

evosmos

ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΒΕΙ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ;

evosmos

Ελληνοτουρκικά: «Η Λέσβος είναι στοχοποιημένη από τους Τούρκους», λένε στελέχη του Λιμενικού

evosmos

Leave a Comment