ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε ευκαιρία και στάζει φαρμάκι ο Αλέξης Κούγιας για τον Σπύρο Μπιμπίλα, με λίγο από… Λιγνάδη

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρετε στον Σπύρο Μπιμπίλα και στην ανάρτησή του περί θανάτου του Γιώργου Μάγγκα. Βέβαια, ο γνωστός δικηγόρος δεν παρέλειψε να αναφερθί στην υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε καταθέσει.

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει.

Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και «το παραμύθι παύει να έχει δράκο», αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και το φίλο μου τον Μάγγα.

Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αθήνα, 19/8/2022
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Blue Horizon: Έκαναν τη βρωμοδουλειά και μετά σαν τις γάτες, τα λαμόγια! “Να μην φαίνεστε γιατί εκνευρίζονται”! Διάλογος καπετάνιου – αξιωματικών

evosmos

Χαμός στην Χαλκίδα: Νύφη και καλεσμένοι έκλεισαν την παλιά γέφυρα χορεύοντας στην μέση του δρόμου

evosmos

Ανεβάζουν τα παιδιά τους σαν… «αξεσουάρ» στα social media

evosmos

Leave a Comment