ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έψαχναν τον δράστη επίθεσης σε ποτάμι και εντόπισαν δύο πτώματα

Στον εντοπισμό δύο πτωμάτων οδηγήθηκε η Αστυνομία στην Βρετανία, κατά τη διάρκεια ανθρωποκυνηγητού ενός δράστη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Skynews ο καταζητούμενος Αμπντούλ Εζεντί κατηγορείται ότι έριξε ισχυρό αλκαλικό στην πρώην σύντροφό του και τραυμάτισε και τις δύο κόρες της, ηλικίας τριών και οκτώ ετών.

Η Αστυνομία εκτίμησε ότι λίγο μετά την επίθεση ο δράστης «κατέφυγε στο νερό», έτσι ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή γύρω από τη γέφυρα Τσέλσι.

Οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν από τις Αρχές απροσδόκητα, βρίσκονται υπό έρευνα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία πιστεύει τώρα ότι ο Εζεντί είναι νεκρός, αφού η κάμερα ασφαλείας τον έδειξε να σκύβει πάνω από τα κάγκελα στη γέφυρα Τσέλσι τη νύχτα της επίθεσης.

Εθεάθη για τελευταία φορά στην κάμερα λίγο πριν από τις 11.30 μ.μ., όταν διέσχισε τη γέφυρα και μπήκε στο Battersea Park στο κεντρικό Λονδίνο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα πέρασε ξανά από την ίδιο σημείο.

Την Παρασκευή, ο διοικητής της Αστυνομία παραδέχτηκε ότι το πτώμα του Εζεντί μπορεί να μην βρεθεί ποτέ λόγω της ταχύτητας του ρεύματος στον Τάμεση.

«Αυτή την εποχή του χρόνου, ο Τάμεσης έχει πολύ γρήγορη ροή, είναι πολύ πλατύς και γεμάτος από πολλά αγκάθια. Είναι πολύ πιθανό ότι αν έχει μπει στο νερό, να μην εμφανιστεί για ίσως μέχρι και ένα μήνα και δεν αποκλείεται να μην βγει ποτέ στην επιφάνεια» εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε αν η Αστυνομία ήταν σε θέση να πει ότι ο Εζεντί ήταν νεκρός, ο επιθεωρητής Rick Sewart απάντησε: «Είμαι βέβαιος να πω ότι έπεσε στο νερό και αν έπεσε στο νερό τότε αυτό είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Γιατί ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ ξανά στη Σελήνη από το 1972;

evosmos

Μπήκαν μέσα σε νοσοκομείο άρχισαν τον γιατρό στις μπουνιές και τραυμάτισαν νοσοκόμα! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

evosmos

Απίστευτο: Γονείς πούλησαν τον ίδιο τους τον γιο για να αγοράσουν…ένα iPhone 14

evosmos

Leave a Comment