ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Βρετανικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη νοτιοδυτική Αγγλία

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής – Το μαχητικό Hawk T1 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε εκπαιδευτικές πτήσεις
Βρετανικό στρατιωτικό αεριωθούμενο συνετρίβη σήμερα στην Κορνουάλη, στη νοτιοδυτική Αγγλία, σύμφωνα με πληροφορίες, με βρετανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι το πλήρωμα χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης, προτού το αεροσκάφος καταπέσει σε αγροτική περιοχή.

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μεταδίδει πως δεν υπάρχουν νεκροί από την πτώση, ενώ η τοπική αστυνομία αναφέρει πως ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή.

Η εφημερίδα Sun γράφει πως πρόκειται για ένα μαχητικό Hawk T1 της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως σε εκπαιδευτικές πτήσεις.

«Οι ομάδες διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή Σεντ Μάρτινς, στο Χέλστον, μετά τις αναφορές για πτώση αεροσκάφους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή», έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

Επέζησαν της συντριβής του στρατιωτικού αεροσκάφους στη νοτιοδυτική Αγγλία οι δύο πιλότοι του

Οι δύο πιλότοι του μαχητικού της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας είναι ζωντανοί και υποβάλλονται σε ιατρικό έλεγχο, αφότου χρησιμοποίησαν με επιτυχία το σύστημα εκτίναξης από το αεριωθούμενο, το οποίο λίγο μετά συνετρίβη σε αγροτική περιοχή, στη νοτιοδυτική Αγγλία.

Οι πιλότοι δεν έχουν υποστεί απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα, δήλωσε μια εκπρόσωπος τύπου της υπηρεσίας Αεροδιακομιδών της Κορνουάλης.

2_2

3_2

4

Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας ανέφερε, από την πλευρά του, σήμερα ότι θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκη ένα μαχητικό Hawk της βασιλικής πολεμικής αεροπορίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σημείο της συντριβής στο Χέλστον.

«Οι δύο πιλότοι ελέγχονται από τους γιατρούς, αφότου ενεργοποίησαν το σύστημα εκτίναξης από το αεροσκάφος Hawk», επισήμανε το υπουργείο σε μια ανακοίνωση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πωλείται η Ferrari του Σουμάχερ – Το ποσό που ζητάει η οικογένεια

evosmos

Αρχηγός κράτους ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ πάνω του σε δημόσια εκδήλωση! Και όχι δεν είναι ο Μπάιντεν (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ παράξενο αλλά … χρυσάφι «φυτρώνει» στα δέντρα!

evosmos

Leave a Comment