ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: Όλο και χειρότερη γίνεται η υπόθεση! Ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση του κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (9/12), έπειτα από έλεγχο στο κομμωτήριό του στα Βριλήσσια, εκεί όπου εντοπίστηκαν κάμερες που είχε τοποθετήσει παράνομα στις τουαλέτες.

Μια ημέρα μετά, την Κυριακή (10/12), παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του συλληφθέντα, η οποία κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει δυο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της 29χρονης κόρης της που είχε αποκτήσει από άλλο γάμο, ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Ακολούθησε έρευνα σε κάθε χώρο του σπιτιού, καθώς και σε έπιπλα, σκεύη και ερμάρια. Όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερα στο θερμοσίφωνα του μπάνιου και άλλη μια στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Οι αστυνομικοί έστειλαν τις ψηφιακές συσκευές που κατέσχεσαν τόσο από το σπίτι όσο και από το μαγαζί για εξέταση ενώ κατά τις έρευνες στο κομμωτήριο μεταξύ άλλων εντόπισαν και μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη για την οποία ο κομμωτής υποστήριξε ότι ήταν αναμειγμένη με παυσίπονο, συνολικού μεικτού βάρους 1,43 γραμμαρίων.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος κατηγορείται για παράνομη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και για το νόμο «περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΣΟΚ στην Ήπειρο: “Έλιωσαν” στο ξύλο 14χρονο μαθητή – Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική βλάβη

evosmos

“Καταπέλτης” για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: “Έπαθε αυτό που ήθελε…” – Αποκάλυψη “βόμβα” για την δολοφονία του ηθοποιού

evosmos

Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω

evosmos

Leave a Comment