ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στον εισαγγελέα ο άνδρας που πετάει βενζίνη στα πρόσωπα γυναικών

Χειροπέδες πέρασαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου στον «Κάμελ» μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας, ότι της πέταξε απροσδιόριστο αντικείμενο, την έβρισε και την απείλησε. Ο 38χρονος φέρεται να πέταξε αντικείμενο κατά της κοπέλας το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ περπατούσε στη Ν. Ιωνία, κοντά στην Ευαγγελίστρια, με αποτέλεσμα να την τρομοκρατήσει.

Χθες το πρωί, η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, η αντίδραση ήταν άμεση και ο «Κάμελ» εντοπίστηκε στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη, με τις κατηγορίες τις εξύβρισης και της απειλής.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 38χρονος που είναι άστεγος, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά καιρούς επιτίθενται σε γυναίκες, πετώντας βενζίνη στο πρόσωπό τους, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Το κρίμα στο λαιμό σου», το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε η Σταυρούλα πριν πεθάνει

evosmos

Μύκονος: Πρόστιμο – μαμούθ σε beach bar άνω των 13 εκατομμυρίων

evosmos

Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ η Δάφνη, η σύντροφος του αδικοχαμένου Βάιου – «Χρειάζεται προσοχή»

evosmos

Leave a Comment