ΚΟΣΜΟΣ

Γελάει ο πλανήτης! Βρετανικά πολεμικά πλοία…συγκρούστηκαν μεταξύ τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο συγκεκριμένα το ένα εμβόλισε το άλλο με την…όπισθεν!
«Σε μια γκάφα που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στη Μ. Ανατολή σε μια κρίσιμη στιγμή, το σκάφος HMS Chiddingfold συγκρούστηκε με το HMS Bangor, προφανώς μετά από μια μηχανική βλάβη», μεταδίδει σήμερα η Daily Mail.

Το ίδιο μέσο δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις ζημιές στο εξωτερικό και το εσωτερικό των πλοίων.

Η σύγκρουση άνοιξε μια τεράστια τρύπα στο κάτω μέρος του πλοίου. Υπήρξαν εσωτερικές ζημιές αλλά δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το πότε το σκάφος μπορεί να επιστρέψει σε καθήκοντα πρώτης γραμμής.

Μάλιστα λέγεται πως…κόλλησε η όπισθεν στο πολεμικό πλοίο των Βρετανών, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να μην μπορέσει να αποφύγει τη σύγκρουση!!

Φυσικά το βίντεο με τη στιγμή της σύγκρουσης έχει γίνει ανάρπαστο και στη Ρωσία:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνεχίζεται ο σάλος στην Φινλανδία – Τι λέει η Σάνα Μάριν για τον τραγουδιστή: «Δεν με φίλησε, ίσως μόνο στο μάγουλο»

evosmos

Έρχεται το πορτοκαλί φανάρι και για τους πεζούς – Σε ποια χώρα θα εφαρμοστεί πρώτα;

evosmos

Μπλε φεγγάρι: Η σπάνια πανσέληνος του Αυγούστου που θα εμφανιστεί ξανά σε 14 χρόνια

evosmos

Leave a Comment