ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Μπέζος για Λευτέρη Αυγενάκη: Για να μην τον αδικούμε, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό

Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, λόγω του περιστατικού βιαιοπραγία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε βάρος εργαζομένου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας: «Για να μην αδικούμε τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας αυτό. Καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων κλπ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου ή μια θέση, στην οποία σε έχει βάλει ο λαός… Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Σέρβων που εμπλέκεται σε δολοφονίες αλλοδαπών

evosmos

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Εκτός φυλακής και οι 105 Κροάτες κατηγορούμενοι

evosmos

Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης: Τρία άμεσα μέτρα για μείωση μέχρι και 80% των τροχαίων

evosmos

Leave a Comment