LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο Χρήστος Δάντης για τον θάνατο του αδελφού του: «Βασανίστηκε, παιδεύτηκε, έχασε τον εαυτό του»

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου του αδελφού και όσα εκείνος αντιμετώπισε μέχρι το τέλος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης εξομολογήθηκε πως «ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε ουσιαστικά πάρα πολλά, τον έχασα πριν από τέσσερα χρόνια. Μου έμαθε το θέατρο, με έπαιρνε από το χέρι και έχω δει την Όπερα της Πεντάρας με την Μελίνα Μερκούρη και σχεδόν θυμάμαι όλο το καστ και τον αδελφό μου όρθιο να χειροκροτεί τη Μελίνα. Ήμουν 8, 9 ετών και με έπαιρνε παντού μαζί του. Μου έμαθε το θέατρο, τον κινηματογράφο, το μιούζικαλ και τραγουδιστές σπουδαίους».

«Για μένα ήταν μια πατρική φιγούρα. Βασανίστηκε πάρα πολύ, είχε ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα. Από τα 38 – 39 του και μετά μπαινοέβγαινε σε μονάδες αποκατάστασης τέτοιου είδους, ψυχοθεραπευτικές. Βασανίστηκε, παιδεύτηκε πάρα πολύ. Χάθηκε, τον έχασε τον εαυτό του, τον χάσαμε και εμείς τον Σάββα που ξέραμε! Δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος ο μπριόζος, ο πιο αλέγκρος, όπως τον ξέραμε τα αδέλφια του. Βασανίστηκε πάρα πολύ γιατί διέκοπτε τις θεραπείες του και έκανε διάφορα τέτοια πράγματα που του στοίχισαν. Τον είχε αναλάβει η μάνα μου, η οποία μεγάλωσε και έφυγε από την ζωή και στην επόμενη τριετία έφυγε και εκείνος».

«Καταρρέει ένα οικοδόμημα μπροστά σου (σ.σ. με την απώλεια). Ένα οικοδόμημα τεράστιο που έχεις χτίσει μέσα σου και θαυμάζεις έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις ότι έμαθε μόνος του αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ελάχιστα ισπανικό χωρίς να έχει τελειώσει καν το γυμνάσιο. Ένας άνθρωπος πολύ ευφυής. Όταν αντιστρέφονται οι ρόλοι και γίνεσαι εσύ προστάτης αυτού του ανθρώπου, ενώ πριν ήταν δικός σου προστάτης και ήσουν κάτω από τις φτερούγες του, εκεί αλλάζει η ζωή και έρχεται τούμπα η γη» πρόσθεσε, επίσης,

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης με ερωτεύτηκε από έναν εμετό! Δεν έπλυνε το αμάξι του για 15 ημέρες»

evosmos

Διπλωματικό «μπλόκο» στο Oruc Reis – Κρίσιμο ραντεβού Δένδια-Πομπέο

evosmos

Πακιστανοί «πρόσφυγες» βίασαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου νεαρή Κουβανή στο Κιλκίς!

evosmos

Leave a Comment