ΕΛΛΑΔΑ

Για κακούργημα ο τραγουδιστής μετά το επεισόδιο με αστυνομικούς – Τι λέει η ΕΛΑΣ

Να διαβιβαστεί η υπόθεση του τραγουδιστή Γιάννη Μπέκα σε αρμόδιο εισαγγελέα ζήτησε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου ένα από τα αδικήματα που κατηγορείται ο τραγουδιστής έχει χαρακτήρα κακουργήματος.

Ο Γιάννης Μπέκας παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά από επεισόδιο που είχε με αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια ελέγχου την Τετάρτη στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση για το επεισόδιο κάνοντας γνωστά τα ακόλουθα:

«Σχετικά με καταγγελλόμενες πράξεις βίας σε βάρος ημεδαπού κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ., ανακοινώνεται ότι ο εν λόγω συλληφθείς, τόσο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, όσο και κατά την προσαγωγή του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ουδέποτε κατήγγειλε παράνομες πράξεις από την πλευρά των αστυνομικών σε βάρος του».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λωρίδα επιτάχυνσης: Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι οδηγοί όταν την χρησιμοποιούν

evosmos

Πέτσας: Στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

evosmos

O απατεώνας «γιατρός» με τα χίλια πρόσωπα άρπαξε 55 εκατ. από τον Κοντομηνά

evosmos

Leave a Comment