ΚΟΣΜΟΣ

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η αυτοκτονία ενός άνδρα προκάλεσε πανικό σήμερα το απόγευμα σε ένα εμπορικό κέντρο, στη συνοικία Λα Ντεφάνς του Παρισιού, όταν πήδηξε από την ταράτσα.

Το πλήθος πανικοβλήθηκε όταν ακούστηκε ένας κρότος, που κάποιοι τον εξέλαβαν ως έκρηξη ή πυροβολισμούς και άρχισαν να τρέχουν. Ωστόσο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας διέψευσε ότι έπεσαν πυροβολισμοί.

Νωρίτερα οι αρχές είχαν προτρέψει τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και για λόγους ασφαλείας διακόπηκαν για μικρό χρονικό διάστημα τα δρομολόγια του μετρό στη Γραμμή 1 που εξυπηρετεί την περιοχή.

Νεότερες πληροφορίες:

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι, σε πολυσύχναστη περιοχή, στο Λα Ντεφάνς, ύστερα από έναν δυνατό θόρυβο σε εμπορικό κέντρο που παρέπεμψε σε πυροβολισμούς. Σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ, επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας αυτοκτόνησε, με πιστόλι, προκαλώντας πανικό στον χώρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:15 όταν ο κόσμος έκανε αναφορά για έναν μεγάλο θόρυβο, κάτι που οδήγησε εκατοντάδες κόσμου να τρέξουν πανικόβλητοι για να βρουν καταφύγιο.

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ειδικότερα, πως προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps.

Μόλις οι επισκέπτες του εμπορικού άκουσαν τον κρότο, άρχισαν να τρέχουν, με την αστυνομία να αποκλείει την περιοχή.

Στα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνονται άνθρωποι να έχουν κλειστεί μέσα στα καταστήματα του εμπορικού.

Πληροφορίες έκαναν ακόμη λόγο και για έναν τραυματία που βρισκόταν στο έδαφος.


Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως προκλήθηκε πανικός στο εμπορικό κέντρο Westfield Les Quatre Temps όταν ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος που παρέπεμπε σε πυροβολισμό.

Μόλις οι επισκέπτες του εμπορικού άκουσαν τον κρότο άρχισαν να τρέχουν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξαν πυροβολισμοί.

Στα βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνονται άνθρωποι να έχουν κλειστεί μέσα στα καταστήματα του εμπορικού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νέα Υόρκη: Οι 25 ώρες φρίκης στο διαμέρισμα του 33χρονου εκατομμυριούχου που βρέθηκε διαμελισμένος

evosmos

ΣΟΚ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ – ΜΟΝΑΧΗ ΗΡΩΑΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

evosmos

Ρώτησαν ποιό είναι το 1ο πράγμα που σκέφτονται όταν ακούν για Ελλάδα – Τι απάντησαν;

evosmos

Leave a Comment