LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια για την γέννηση της κόρης τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν γονείς για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης 8/2. Η σύζυγος του ηθοποιού και νικητή του Survivor έφερε στον κόσμο στις 23:10 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.820 γραμμαρίων και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της η μητέρα της και η αδελφή της, αλλά και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 9/2 στην εκπομπή Fay’s Time μία ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο την κόρη της λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ σήμερα η πεθερά της και μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είχε τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ανατρίχιασα… Αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Φεύγει ένας άνθρωπος και έρχεται ένας άλλος».

Η Δήμητρα Βαμβακούση και η νεογέννητη κόρη της θα πάρουν εξιτήριο την προσεχή Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δράμα: Έξι συλλήψεις για «φρουτάκια» – Κατασχέθηκαν 13 υπολογιστές

evosmos

Nωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής

evosmos

«Με βίασε επειδή ξεκίνησα δουλειά» – Σοκάρει η 45χρονη που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment