ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο δημοσιογράφος – Τα νέα στοιχεία για την υγεία του

Ως «γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή» χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία καθώς πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα, (σ.σ. ζαχαρώδη διαβήτη) ενώ είναι και άνω των 70 ετών.

Όπως ανέφερε μέσω Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης, «η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ».

«Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρτζίδης, ενώ καταλήγει λέγοντας πως «ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει».

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88 – 89.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φυλακές Κέρκυρας: Βρήκαν πιστόλια σε χώρους σκληρών Αλβανών κρατουμένων – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

«Βροχή» τα πρόστιμα σε οδηγούς από τις νέες κάμερες – Δείτε που έχουν τοποθετηθεί

evosmos

Λάρισα: Για οίκο ανοχής ξεκίνησε σε… στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας κατέληξε

evosmos

Leave a Comment