ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: “Ο εντολέας μου δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου”

Την υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου πελάτη της που συνελήφθη για την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι με τρεις τραυματίες εξέθεσε στην ΕΡΤ η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, λέγοντας ότι δεν αποδέχεται την πρόκληση οποιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, ενώ διαχώρησε τη θέση του πελάτη της από τον άνδρα που αναζητείται ως ο «πιστολέρο».

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής. Κατέθεσε το τι ακριβώς είχε συμβεί κατά την επίδικη ημέρα και ώρα. Διαχώρισε ρητά τη θέση του ότι όχι μόνο δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου, όχι μόνο δεν αποδέχεται την πρόκληση οιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, πολλώ μάλλον το αποτέλεσμα αυτό που έχει προκληθεί. Από την πρώτη στιγμή έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών αρχών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής και θα παραμείνει έτσι έως το τέλος» υποστήριξε η κα Μάρκου.

Προσπάθησε μάλιστα, να αιτιολογήσει γιατί ο εντολέας της κατέβηκε από το τζιπ και χαστούκισε ένα από τα θύματα της επίθεσης, λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί στο Γκάζι.

«Το χαστούκι πράγματι το έριξε. Ήταν όμως από αντίδραση, διότι προηγουμένως είχε δεχθεί μία υβριστική πράξη από κάποιον εκ των παρευρισκομένων στο σημείο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο υλικό που υπάρχει από τις κάμερες» ανέφερε η κα Μάρκου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Ιωαννίδου σε Κασσελάκη: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο»

evosmos

Συγκίνηση σε νεκροταφείο της Κρήτης: Σκυλί δεν λέει να φύγει από το μνήμα του αφεντικού του! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Νέος ξυλοδαρμός 19χρονης από τον σύντροφό της – «Βοήθεια, δεν με αφήνει, θέλω να φύγω»

evosmos

Leave a Comment