ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα της Καρολάιν «σπάει» τη σιωπή της – «Μου τηλεφώνησε ο Μπάμπης & ζητούσε βοήθεια» (βίντεο)

«Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο»
Με τον τίτλο, «η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο», περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ του βρετανικού καναλιού Channel 5 η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η είδηση ωστόσο στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, διάρκειας 90 λεπτών, είναι ότι μιλάει για πρώτη φορά «on camera» η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές μαζί τους και περισσότερο με την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας.

«Θυμάμαι την στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» είπε η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5. Η γειτόνισσα μάλιστα περιέγραψε ότι της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια.

«Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» λέει χαρακτηριστικά.

«Ακόμα και τώρα που μιλάμε, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα, έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

«Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ» καταλήγει η γυναίκα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η «επιστροφή» της Ελλάδας στην Λιβύη, η νέα ευκαιρία για οριοθέτηση ΑΟΖ και οι έρευνες της Exxon Mobil

evosmos

Αργίες 2023: Πότε «πέφτουν» – Τα τριήμερα του νέου χρόνου! Η νέα χρονιά δίνει αρκετές μέρες χαλάρωσης…

evosmos

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αντώνη Κανάκη – Τα βρήκε «μπαστούνια» και έφυγε (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment