ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

ΓΝΑ «Ευαγγελισμός»: 100 εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν από κορωνοϊό – Με κατάρρευση απειλείται το ΕΣΥ

Καταρρέει όμως και το εμβολιαστικό αφήγημα της κυβέρνησης αφού όλοι οι νοσούντες υγειονομικοί είναι εμβολιασμένοι
Σε κατάσταση συναγερμού στον Ευαγγελισμό. Απαγορευτικό δύο εβδομάδων στο επισκεπτήρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αποφάσισε να βάλει η διοίκηση του νοσοκομείου έπειτα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο υγειονομικό προσωπικό. Συγκεκριμένα νοσούν 92 σε σύνολο 3.400 εργαζομένων. Μάλιστα αύριο Τρίτη οι νοσούντες υγειονομικοί σε καραντίνα θα είναι 97.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες. Οι υγειονομικοί που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τέθηκαν σε καραντίνα ενώ λόγω της διασποράς έχουν νοσήσει και άλλοι εκτός νοσοκομείου. Σημειώνεται πως κρούσματα έχουν βρεθεί και σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στις κλινικές του νοσοκομείου.


Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας απειλείται με κατάρρευση εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό και αυτό και είναι αποτέλεσμα της εκδικητικής κυβερνητικής πολιτικής που έθεσε εκτός ΕΣΥ 7.000 έμπειρα στελέχη με το αιτιολογικό ότι αποτελούσαν κίνδυνο για τους ασθενεί.
Αποδείχτηκε όμως περίτρανα ότι η μετάδοση πλέον γίνεται από τους εμβολιασμένους υγειονομικούς. Πρόσφατα με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακός είχε απαιτήσει την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών με καθημερινό Rapid test.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πιο κοντά στο Καστελόριζο το Oruc Reis – Γιατί έρχονται οι Γάλλοι

evosmos

Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του χυμού ντομάτας μπορούν να σκοτώσουν τη σαλμονέλα

evosmos

Ηλιούπολη: Ανήλικοι «έσπασαν» στο ξύλο 15χρονο και του έκλεψαν το μπουφάν – Χειροπέδες σε έναν 14χρονο

evosmos

Leave a Comment