ΕΛΛΑΔΑ

«Γονάτισε» ο Νίκος Μάνεσης και βάζει τέλος: «Tο κορμί δεν αντέχει»… Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Είναι αυτό που λένε «το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα ασθενής»… Σε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε να ακούσει κανείς προέβη ο Νίκος Μάνεσης μέσα από τη ενημερωτική του εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ALPHA επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή, «60′ Ελλάδα» που έκανε για πολλά χρόνια με επιτυχία στην οποία και έδωσε οριστικό τέλος!

Με αφορμή ένα μήνυμα τηλεθεάτριας, ο Μάνεσης ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Το 60′ Ελλάδα θα το κάνει άλλος… Θα το κάνει άλλος άνθρωπος, τώρα, όποτε… Εγώ παρέδωσα, τέλος».

Και πρόσθεσε: « Το 60′ Ελλάδα έγινε και ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαναληφθεί διότι ήταν ταξίδια δύο ημερών, παράγονταν υλικά της τάξεως των 30 ωρών με πέντε κάμερες μέσα σε δυο μέρες. Στη συνέχεια έπρεπε να δούμε όλο το υλικό, να μπούμε να κάνουμε τον κορμό, να μονταριστεί, να ετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι, να κάνουμε ραδιόφωνο, να κάνουμε δελτίο ειδήσεων και κάποια στιγμή δεν αντέχει το κορμί».

Τέλος, κατέληξε πως «με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει»..ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Λουκέτο» σε γνωστό ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Αθήνας – Δεν έκοβε αποδείξεις συνολικής αξίας 1,3 εκατ. ευρώ!

evosmos

Κύπρος: Άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς είχε γραμμένο το όνομα του Κ.Κατσίφα – Ενοχλήθηκαν οι Αλβανοί (βίντεο)

evosmos

Λάκης Γαβαλάς: “Ήμασταν 11 χρόνια μαζί. Χωρίσαμε γιατί ήμουν πολύ μεγαλύτερος, άνοιξε τα φτερά του”

evosmos

Leave a Comment