LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Γıώργος Πολυχρονίου: «Δεν λέω την ηλıκία μου γιατί ψάχνω μıα σοβαρή κοπέλα 25-30 χpoνών»

Για την ελληνική τηλεόραση και τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».
Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Κανείς δεν λείπει από την ελληνική τηλεόραση, απολύτως κανείς. Δεν λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η φάση πρέπει να προχωράει, η ζωή να προχωράει και με όλα αυτά να προχωράει και η τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πολυχρονίου και πρόσθεσε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ώριμη, έμπειρη πια. Λες να αρρωστήσει ο μισός ελληνικός λαός που δεν θα δει εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη;».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν λέει την ηλικία του εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Δεν τη λέω γιατί ψάχνω να βρω μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μια σοβαρή κοπέλα όχι πολύ μεγάλη, 25-30». ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξέσπασε “πόλεμος”: Εξώδικο της μητέρας του Παντελή Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους – Οι δηλώσεις του συνθέτη για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, που άναψαν “φωτιές”!

evosmos

Δάκρυα προκάλεσαν τα λόγια της «μάνας της Χειμάρρας»: «Δεν υπάρχει για μας εδώ δικαιοσύνη»

evosmos

Ελένη Μενεγάκη: Έφτασα το έργο «Ελένη» μέχρι εκεί που ήθελα, δεν ξέρω το μετά

evosmos

Leave a Comment