LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Ο γάμος με γνωστό ηθοποιό και η τραγική τους ιστορία – Νόμιζαν όλοι πως ήταν νεκρός

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 20/1 η νέα σειρά του Mega, Famagusta, με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη μεγαλώνοντας σπούδασε στο Γαλλικό Ινστιτούτο και πήρε υποτροφία, ήθελε να γίνει καθηγήτρια των Γαλλικών, μέχρι που ο καθηγητής θρησκευτικών του σχολείου της, που την είχε δει να απαγγέλει ποιήματα και να ξεχωρίζει στις παιδικές παραστάσεις με την στεντόρια φωνή της, την παρότρυνε να ασχοληθεί με το θέατρο.

Με την ευχή των γονιών της προχώρησε στην υποκριτική και πήγε στη σχολή του Πέλου Κατσέλη, ενώ προηγουμένως είχε κάνει αίτηση στον Κουν και εκείνος την είχε απορρίψει. Σε μια οντισιόν όμως αργότερα την επέλεξε και εκείνη για πρώτη φορά συνεργάζεται μαζί του. Είναι η αρχή της συνεργασίας της με τον μεγάλο σκηνοθέτη και η αρχή ενός μεγάλου έρωτα, καθώς εκείνη την περίοδο γνωρίζει και τον Κύπριο σύζυγό της Στέλιο Καυκαρίδη και έλκονται αμοιβαία.

Ποιος είναι ο άντρας της Δέσποινας Μπεμπεδέλη

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και ο Στέλιος Καυκαρίδης παντρεύτηκαν το 1966 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον αθλητικογράφο Θεόδωρο και την ηθοποιό Μαριάννα Καυκαρίδου.

Το θρίλερ με τον αγνοούμενο άντρα της και η ευτυχής κατάληξη

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη αποκομμένη από κοσμικότητες και δημόσιες σχέσεις καθόλη την διάρκεια της καριέρας της ακολουθεί εξαρχής έναν ήσυχο τρόπο στην ζωή της. Σπίτι, διάβασμα, γραπτά και νοικοκυριό, ανέκαθεν είχε έναν μόνιμο έρωτα με το θέατρο και με τον άντρα της Στέλιο Καυκαρίδη με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, την κόρη της Μαριάννα που είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης και τον γιο της Θόδωρο που είναι αθλητικογράφος.

Η γνωριμία με τον σύζυγο και συνάδελφό της Στέλιο Καυκαρίδη και η κοινή τους απόφαση να μείνουν μόνιμα στην Κύπρο το 1968 εν μέσω Χούντας, σηματοδοτεί μια νέα ζωή για το ζευγάρι που λίγα χρόνια μετά την εγκατάστασή τους έζησαν την κυπριακή τραγωδία. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Documento» έχει περιγράψει πως έζησε με την οικογένειά της την τουρκική εισβολή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και βλέπω τον άντρα μου να φωνάζει: “Εισβολή. Ξύπνα τα παιδιά και βάλ’ τα στον διάδρομο”. Ανοίγουμε το παράθυρο και βλέπουμε αλεξιπτωτιστές. Γυρνάει και μου λέει ο Στέλιος – δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου: “Δέσποινα, χωρίζουνε την Κύπρο στα δύο”. Από το ραδιόφωνο άρχισαν να μιλάνε για επιστράτευση»

«Τα μωρά μας έκλαιγαν, από πάνω μας περνούσαν σαν σβούρες τα αεροπλάνα. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι έκαναν λάθος και αντί να χτυπήσουν το ΡΙΚ, χτύπησαν το φρενοκομείο. Μετά χτύπησαν τον ραδιοσταθμό. Με πήρε ο άντρας μου, ετοίμασα κρέμες, γάλατα, φασκιές και με πήγε δίπλα στης αδερφής του. Έφυγε. Επιστράτευση…

Δεν μπορώ να το πιστέψω, σας λέω αλήθεια, νομίζω πως το ξαναζώ τώρα. Ανήκουμε στους πολύ τυχερούς, γιατί δεν είχαμε στην οικογένειά μας ούτε νεκρούς ούτε αγνοούμενους». Άρχισαν να έρχονται στο σπίτι μας διάφοροι φίλοι και συγγενείς, άλλος με ρύζι, άλλος με μακαρόνια, περίεργα πράγματα. Κάποια στιγμή έρχεται ένας συνάδελφος, καλή του ώρα, με ένα φάκελο με λεφτά: “Κράτα τα αυτά, Δέσποινα, μπορεί να χρειαστούν”…

Είχε βγει η φήμη ότι ο Στέλιος είχε σκοτωθεί και τον ψάχνανε στα νοσοκομεία και στους Ερυθρούς Σταυρούς. Όταν πια βεβαιώθηκαν πως δεν ήταν νεκρός, τότε μου το είπανε. Ύστερα από μία εκεχειρία, οι Τούρκοι μπήκαν εν θριάμβω στην άδεια Αμμόχωστο. Ηταν 14 Αυγούστου»

«Έχω κάνει μια καλή οικογένεια με μια γυναίκα σπουδαία και δυο παιδιά σπουδαία. Η Μαριάννα έχει καταφέρει πολλά πράγματα», είχε δηλώσει ο σύζυγός της σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαμός στην Κιβωτό του Κόσμου: Εργαζόμενος καταγγέλλει ξυλοδαρμό ανηλίκων

evosmos

Στους δρόμους με τα τρακτέρ κατεβαίνουν οι αγρότες στις 13 Δεκεμβρίου

evosmos

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε σπίτι ενώ ήταν μέσα ο γιος της οικογένειας – Έδειραν άγρια τον σκύλο στην αυλή

evosmos

Leave a Comment