ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Παπαδήμα: Έφαγα τις σάρκες μου, ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω να βρίσω

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι τα περιστατικά βίας στο θέατρο «είναι καθεστώς»
Η Ζέτα Δούκα άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και παρακίνησε πολλούς συναδέλφους της να μιλήσουν και να καταγγείλουν περιστατικά σωματικής, λεκτικής ακόμα και σεξουαλικής βίας. Η Δήμητρα Παπαδήμα χθες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και κατήγγειλε ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

Σήμερα η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και αναφέρθηκε στο βιβλίο που έχει γράψει με προσωπικά της βιώματα αφηγούμενα ωστόσο από μια γυναίκα που δεν έχει δημόσιο λόγο και προβολή.

«Πολλά τα απόβλητα, και τοξικά. Ελπίζω κάπως να καθαρίσουμε τον χώρο αυτόν».

Η ηθοποιός σημείωσε ότι τα περιστατικά βίας στο θέατρο «είναι καθεστώς». «Είναι καθεστώς αυτό το πράγμα. Το 99% είναι μια τέτοια κατάσταση».

Η ίδια αναφέρθηκε και σε περιστατικό παρενόχλησης της κόρης της στο μετρό, για το οποίο κατέφυγε στην αστυνομία, ωστόσο δεν έλαβε την απάντηση που περίμενε.


«Μου ερχόταν να του πετάξω το τασάκι στο κεφάλι» είπε για τον αστυνομικό, συμπληρώνοντας ότι δεν βρήκε από πουθενά υποστήριξη.

Η κυρία Παπαδήμα, αναφερόμενη στον κλάδο της, είπε: «Πιστεύω ότι η τέχνη είναι σε καταβαράθρωση, όπως και η κοινωνία γενικότερα. Τα πράγματα είναι στο 99% σκάρτα».

Για το δικό της περιστατικό σημείωσε πως την στιγμάτισε.

«Έφαγα τις σάρκες μου, ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω να βρίσω», είπε και ανέφερε ότι χτύπησε τον άνθρωπο που της με φέρθηκε λάθος τρόπο.

Οπως αποκάλυψε χθες: «Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Έφτασα να παίρνω χάπια. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ».


Η ηθοποιός έχει δεχτεί και απειλές για τη ζωή της, ωστόσο είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να μιλάει για να προστατεύσει νεότερους συναδέλφους της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΜΑΝΩΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ;

evosmos

ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξηγήσεις του πατέρα Αντώνιου στις Αρχές

evosmos

Χανιά: Ραγίζει καρδιές το σκυλί του 53χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος – Περιμένει έξω από το σπίτι

evosmos

Leave a Comment