ΕΛΛΑΔΑ

Δαπάνη του Δήμου Αθηναίων η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου – Που θα γίνει

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη.

Και αυτό γιατί ήταν για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας από τη θέση του, πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη των Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή (30/9) σε ηλικία 99 ετών. Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«ΗΞΕΡΑΝ και δεν τον συλλάμβαναν» – “Βόμβα” από γειτόνισσα του παιδοβιαστή. Προστάτευαν κάποιοι τον κατηγορούμενο; Ανοίγουν στόματα

evosmos

Κορωνοϊός: «Μπλόκο» στις μετακινήσεις από νομό σε νομό τα Χριστούγεννα – Τι ανοίγει στις 7/12

evosmos

“TON HΠΙΑΜΕ”! Πιπέρι στο στόμα της Τζάκρη – Σάλος με την «μαλλιαρή» της βουλευτού

evosmos

Leave a Comment