ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε πως έγινε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο

Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία, την περασμένη Πέμπτη το πρωί, σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης δείχνει πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δυο άτομα ξήλωσαν την ταμειακή μηχανή και άρπαξαν εμπορεύματα από τα ράφια.

Οι δύο δράστες κρατώντας μαχαίρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και στη συνέχεια ο μαυροντυμένος ληστής ξήλωσε την ταμειακή μηχανή και ο συνεργός του αφαίρεσε καπνικά προϊόντα από τα ράφια.
Οι δράστες βγήκαν από το κατάστημα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

 

 

Το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από λίγες ώρες πέρασε χειροπέδες σε έναν από τους δράστες, και στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στην ένοπλη ληστεία, ενώ κατάσχεσαν και το αυτοκίνητό του, καθώς όπως όπως προέκυψε από την έρευνα ήταν το όχημα διαφυγής μετά την ληστεία στο ψιλικατζίδικο.

Το δίδυμο των κακοποιών είχε πραγματοποιήσει άλλες πέντε ληστείες σε καταστήματα ψιλικών, σε Εύοσμο, Πολίχνη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Ξεκινά τη Δευτέρα 21/9 το Πρόγραμμα της Υπαίθριας Άσκησης

evosmos

Έκλεισε το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου λόγω κρούσματος κορονοϊού

evosmos

Ευχαριστώ και….αντίο…Ανεξάρτητος πλέον ο Στέλιος Αγγελόπουλος …Δείτε την επιστολή του

evosmos

Leave a Comment