ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι χωρίς τη μάσκα της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram, την οποία συνοδεύει με μια συγκινητική ανάρτηση, κρατώντας στα χέρια της το καλούπι της μάσκας της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την επίθεση με το βιτριόλι, την οποία αποκαλεί «σημείο μηδέν» επειδή άλλαξε ριζικά τη ζωή της ενώ θα βγάλει και τη μάσκα της για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που δύο χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά τον φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


Τα likes και τα σχόλια υποστήριξης και αγάπης προς την Ιωάννα έπεσαν «βροχή», με τον κόσμο να την αποκαλεί «υπέροχη», «την πιο δυνατή ψυχή» και πολλούς να λένε ότι «συνέχισε να μεταδίδεις το φως που έχεις μέσα σου» και «είσαι ένα υπέροχο πλάσμα».
Άλλωστε, η ίδια ακούγεται να δηλώνει, στεκόμενη έξω από το σημείο που δέχθηκε την επίθεση, «είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι, πριν από αυτό, και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κορωνοϊός: Τι θα γίνει σε περίπτωση κρούσματος σε σχολείο

evosmos

Πάτρα: Ριφιφί σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο αλλά έπεσε η λεία του διαρρήκτη κατά την διαφυγή του

evosmos

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ανοιχτοί για το κοινό 29 φάροι της χώρας

evosmos

Leave a Comment