LIFE STYLE

Δεν είναι τελικά ο Μπισμπίκης: Τα γλυκόλογα της Βανδή στον άντρα με τον οποίο πέρασε τον 15Αύγουστο

Την ημέρα της Παναγίας, ο Σάββας Σπαθάριδης, ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή, εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή του για τη γνωστή τραγουδίστρια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Παρόλο που οι λέξεις που χρησιμοποιεί θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν λόγια του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη, αυτή τη φορά ανήκουν στον αγαπημένο της φίλο, Σάββα.

Για μπάνιο Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Σάββας Σπαθάριδης: Η Αγάπη του για τη Δέσποινα Βανδή

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε μια ηλιόλουστη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει ο Σάββας. Η φωτογραφία αποπνέει ζεστασιά και αυθεντικότητα, αντικατοπτρίζοντας τη βαθιά σύνδεση που έχουν μεταξύ τους.

Ο Σάββας Σπαθάριδης, εκτός από PRίστας της Δέσποινας Βανδή, είναι και ένας αφοσιωμένος φίλος που την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.

Στην ανάρτηση του, ο Σάββας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη φιλία τους με τα λόγια: «Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Σ’ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου. Πάντα σε αγαπώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισαν!

evosmos

Μάρκο Σεφερλή είσαι ψυχάρα: Αυτήν την πρόταση έκανε στον Γιώργο Λαμπάτο μετά την οικονομική καταστροφή του

evosmos

Η Άντζελα Δημητρίου εξομολογείται: «Ήταν ένα δηλητήριο που μέρα με τη μέρα μεγάλωνε»

evosmos

Leave a Comment