LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος που κράτησε δέκα μέρες, η Φαίη Μαυραγάνη και τα παιδιά του που δε θέλει να γίνουν δημοσιογράφοι

Νίκος Μάνεσης: Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές ειδήσεων και ο κόσμος τον εμπιστεύεται και τον αγαπά. Ο ίδιος εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε Σαββατοκύριακο και μας ενημερώνει για όλα. Πίσω όμως από τις κάμερες, ο Νίκος Μάνεσης είναι σύζυγος και πατέρας, εκτός από επιτυχημένος δημοσιογράφος και συχνά αναφέρεται στον ευτυχισμένο γάμο με τη γυναίκα του.

Νίκος Μάνεσης: Λίγα λόγια

Ο Νίκος Μάνεσης έχει μία από τις πιο αγαπημένες μας εκπομπές. Εκπέμπει από την πετυχημένη εκπομπή του, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μαζί με την ομάδα του και το αποτέλεσμα είναι πάντοτε απολαυστικό, ενώ παρουσιάζει και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Εκτός από πετυχημένος επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος οικογενειάρχης παντρεμένος με την δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

  

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος που δεν θέλει να θυμάται

Μόλις δέκα μέρες είχε κρατήσει ο πρώτος γάμος του γνωστού δημοσιογράφου και ούτε που τον θυμάται ο περισσότερος κόσμος! Ήταν με την γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία είχε γνωριστεί με τον Νίκο Μάνεση μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας όπως αναφέρουν πληροφορίες. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος που τους οδήγησε πολύ σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο ο γάμος αυτό δεν είχε διάρκεια.

Αφότου χώρισαν , τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή και εκείνος δεν μιλάει συχνά για αυτό. Σε μια παλιά συνέντευξή του ο Νίκος Μάνεσης είχε ερωτηθεί από την Ναταλία Γερμανού για τον γάμο του με την Φωτεινή Δάρρα με τον ίδιο να απαντά: «Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ.»

Νίκος Μάνεσης: Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν δημοσιογράφοι

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματα τα δικά του και της γυναίκας του στη  δημοσιογραφία. «Τη δική μου την ευχή δεν θα την έχουν. Αν θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι, θα βοηθήσω όσο μπορώ, αλλά εύχομαι να μην γίνουν. Γιατί είναι σκληρή δουλειά, κακά αμειβομένη».Ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει επίσης πως τα παιδιά του δε παρακολουθούν την εκπομπή του και επιπλέον: «με αντιμετωπίζουν σαν να είμαι ένας υδραυλικός. Δεν νιώθουν το δέος “α ο μπαμπάς είναι στην τηλεόραση”».

Ο Νίκος Μάνεσης με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά και είναι πολυάσχολος λόγω της εκπομπής του και του δελτίου ειδήσεων όμως μόλις καταφέρνει να ξεκλέβει λίγες ώρες, τις περνάει με τα παιδιά του και την πολύ γλυκιά σύζυγό του!

  

Νίκος Μάνεσης: Η αγάπη του για τα ταξίδια

To 2013 o Νίκος Μάνεσης ξεκίνησε μία εκπομπή στην οποία ταξίδευε κάθε εβδομάδα πράγμα που του φάνηκε αρκετά κοπιαστικό μετά από καιρό, όσο κι αν αγαπούσε τα ταξίδια. Το  “60′ Ελλάδα”. Κάθε εβδομάδα ταξίδευε σε κάποια γωνιά της χώρας μας και αναδείκνυε με τον δικό του τρόπο τις ομορφιές του εκάστοτε τόπου και τις μοναδικές ιστορίες των ανθρώπων του.

Με την εκπομπή αυτή που είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, ο Νίκος Μάνεσης πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες αγάπες του, τα ταξίδια και γνώρισε ξεχωριστούς τόπους της Ελλάδας. Ωστόσο, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή ήταν κάποια προβλήματα με το κανάλι αλλά και το μεγάλο φόρτο εργασίας.

 

Νίκος Μάνεσης: Ο λόγος που σταμάτησε να ταξιδεύει

“Ένας από τους λόγους που σταμάτησα το «60′ Ελλάδα» ήταν ότι δεν μπορούσα να αλλάζω μέρες, να αλλάζω ώρες, να ανακατεύουμε την τράπουλα και να τη βάζουμε την εκπομπή όπου βολεύει για να κλείσουν τρύπες προγράμματος. Αυτός ήταν ο ένας λόγος. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι κάποια στιγμή σωματικά πόσο να αντέξω! Εγώ 5 χρόνια ταξίδευα, έκανα ραδιόφωνο, κι έκανα και δελτίο ειδήσεων. Έφευγα τη Δευτέρα, επέστρεφα Τετάρτη, ταυτόχρονα έβλεπα το υλικό, έμπαινα να μοντάρω, έκανα ραδιόφωνο και έκανα δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Εσείς πόσο καιρό θα αντέχατε χωρίς να πάρετε ένα ρεπό; Το αντιλαμβάνεστε. 50% ήταν η σωματική κούραση και 50% το γεγονός ότι δεν το θεωρώ σωστό η εκπομπή να αλλάζει μέρα,να αλλάζει ώρα, και τελικά να αιφνιδιάζεται διαρκώς ο τηλεθεατής.

Αυτή ήταν η άποψή μου κι έτσι αντέδρασα. Το κανάλι επικρότησε την άποψή μου διότι μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο διευθύνων σύμβουλος και οι παρατρεχάμενοί του που ασχολούνταν με αυτά, δεν είναι πια στο κανάλι οι περισσότεροι απ’ αυτούς. Άρα, απεδείχθη ότι στο κομμάτι το δικό μου είχα δίκιο. Έχω πει σε συνεντεύξεις: τηλεόραση πρέπει να κάνουν αυτοί που ξέρουν από τηλεόραση. Υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν από τηλεόραση και ασκούν διοίκηση. Είναι πάρα πολλοί και τους ξέρετε. Το να κάνεις τηλεόραση προϋποθέτει γνώσεις, χωρίς γνώσεις του αντικειμένου δεν μπορείς να ασχοληθείς με αυτό το σπορ. Ζημιά θα κάνεις τεράστια και θα χάσει ο εργοδότης λεφτά, πολλά λεφτά!”, έχει πει σε συνέντευξή στο στο Tvnea.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Είναι η σακούλα του μεγαλύτερου πολυκαταστηματος που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα, του ΜΙΝΙΟΝ

evosmos

Τσικνοπέμπτη 2021: Πότε είναι Καθαρά Δευτέρα, όλα τα τριήμερα και οι αργίες

evosmos

Σαν ανάκτορο, κυματίζει η ελληνική σημαία: Αυτό είναι το σπίτι που μένει σήμερα ο Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

evosmos

1 comment

Avatar
JIM 12 Ιανουαρίου 2024 at 6:53 ΜΜ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Reply

Leave a Comment