ΕΛΛΑΔΑ

“Δεν θέλει να πάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι” – Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικες – Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Η κόρη μου είναι ψυχολογικά χάλια, δεν θέλει να πάει σχολείο, δεν θέλει να βγει από το σπίτι», δήλωσε η μητέρα της 15χρονης από την Τούμπα, που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού από συνομήλικές της, ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που έχει συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της 15χρονης που δέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό από τις συνομήλικές της στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, περιέγραψε καρέ καρέ πώς συνέβη η σοκαριστική επίθεση.

«Ήταν η μικρή σε ένα ίντερνετ καφέ, 150 μέτρα από το σπίτι, σε κεντρικότατο δρόμο, στην Άνω Τούμπα. Εκεί την επισκέφθηκαν έξι κορίτσια και της ζήτησαν να βγει έξω να μιλήσουν. Της ζήτησαν το λόγο γιατί η φίλη της, της είπε κάποια λόγια για αυτές και λέει η μικρή η δική μου “εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο”», είπε αρχικά η μητέρα του θύματος.

Ανακοίνωση για την υπόθεση ξυλοδαρμού και βιντεοσκόπησης 15χρονης από έξι συμμαθήτριές της στην Τούμπα, εξέδωσε η ΕΛΑΣ. Όπως αναφέρεται, πέντε από τις έξι συνομίληκές της συνελήθφησαν μαζί με 7 από τους γονείς τους.

Η ανακοίνωση:

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε από τις έξι συνομήλικές της που εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπειτα από καταγγελία ανήλικης κοπέλας στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, για επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος της, οδήγησαν στην ταυτοποίηση έξι (6) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για συνομήλικες της παθούσας, οι οποίες βραδινές ώρες της (29-01- 2024), στην περιοχή της Τούμπας, την προσέγγισαν και αφού την οδήγησαν, παρά τη θέλησή της, σε πυλωτή οικοδομής, μία εξ’ αυτών της επιτέθηκε ασκώντας σωματική βία, άλλη την έφτυσε και οι υπόλοιπες κατέγραφαν τις προαναφερόμενες πράξεις με τα κινητά τους τηλέφωνα, αναρτώντας το υλικό σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Συνελήφθησαν, έπειτα από σχετική ενημέρωση των κ.κ. Εισαγγελέων Ανηλίκων και Ποινικής Δίωξης, πέντε εκ των ανήλικων κοριτσιών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της έκτης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σωματικές βλάβες, παραβίαση της νομοθεσίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και παράβαση του νόμου περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν επτά (7) εκ των γονέων των προαναφερόμενων κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιάννης Οικονόμου: Ο Έλληνας που μιλάει 32 γλώσσες, διδάσκει ελληνικά σε φτωχόπαιδα της Αβάνας

evosmos

Kάλυμνος: Πλοίο 176 μέτρων δένει μέσα σε… 3 λεπτά στο λιμάνι – Δείτε βίντεο

evosmos

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

evosmos

Leave a Comment