ΕΛΛΑΔΑ

Δεν θα πιστέψετε τι έγραφε ο μέγας Γιάννης Πρετεντέρης για την Εύα Καϊλή. Αυτό σημαίνει να βλέπεις μπροστά!

Ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Έτσι, μία προγενέστερη αναφορά του για την Εύα Καϊλή, γίνεται viral λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την σύλληψη της ευρωβουλευτού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σωστά υπέθετε τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης, λέγοντας ότι μόνο η Εύα Καϊλή έσωσε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων ευρωβουλευτών. Σίγουρα, έσωσε την ιστορική παράδοση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, καθώς είχαμε καιρό να δούμε κατηγορούμενο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Με το πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Ανδρέα Λοβέρδο τον οποίο είχε στηρίξει θερμά η Εύα Καϊλή.

Το θέμα είναι ποιος θα σώσει την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, όπου μεσουρανούν δημοσιογράφοι σαν τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΡΑΓΙΚΟ! 50χρονη και ο 93χρονος πατέρας της ζουν μέσα στο αυτοκίνητο εδώ και οκτώ μήνες

evosmos

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του – Τα νεότερα για την υγεία του

evosmos

«Τσεκούρωμα» στις συντάξεις: Η μεγαλύτερη περικοπή από το 2013!

evosmos

Leave a Comment