LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δεν κρατήθηκαν: Ο Σ.Κασσελάκης ανέβασε φωτογραφία με τον Τάιλερ στα χιόνια για του Αγίου Βαλεντίνου

«Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τ.Μακμπέθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον Τάιλερ Μακμπέθ με αφορμή τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Forever & Always» είναι η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του Τάιλερ Μακμπέθ, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναδημοσίευσε σε δική του ιστορία στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό τον τρυφερό τρόπο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ, σύντροφοι στη ζωή και σύζυγοι από τον Οκτώβριο του 2023, μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Νέα Υόρκη, διατρανώνουν την αγάπη τους, την ώρα που οι… αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρό της, συνεχίζονται, τόσο για τις διεργασίες εντός της Κουμουνδούρου όσο και για την στάση της παράταξης στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρίνα Πατούλη για Εύα Καϊλή : «Ακούγεται πως είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»!

evosmos

Ισόβια στον 57χρονο που σκότωσε με 60 μαχαιριές τη σύζυγό του το 2018 στα Τρίκαλα

evosmos

Γιώργος Δασκαλάκης: «Πέρσι με παρέλαβαν έναν σχεδόν νεκρό»

evosmos

Leave a Comment