LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δεν κρύφτηκε ο Λευτέρης Πανταζής: «Τέτοια σχέση είχα με την Άντζελα Δημητρίου – Όταν χωρίσαμε έχασα 10 κιλά…»

Για τη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και τον χωρισμό τους, μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” ο Λευτέρης Πανταζής.
«Με την Άντζελα ήταν καρμική η σχέση. Δουλεύαμε μαζί, ήξερε και τη δουλειά μου. Τις ίδιες υποχρεώσεις είχε κι αυτή… Ζήσαμε έναν θυελλώδη έρωτα, όπως και θυελλώδης ήταν και ο χωρισμός. Φτάσαμε κοντά στο γάμο. Υπήρχαν κάποιες κοντρίτσες, αλλά έπαιξαν ρόλο οι επαγγελματικοί εγωισμοί. Περισσότερο οι γονείς», είπε αρχικά. Μιλώντας για το τραγούδι «Δεν πειράζει», επιβεβαίωσε ότι γράφτηκε για την Άντζελα Δημητρίου
«Έχουμε χωρίσει κι είμαι στις καμπάνες, στα αστέρια μέναμε τρία χρόνια μαζί κι είμαι χάλια. Στα πατώματα. Χτυπάει η πόρτα στην καμπάνα… Ποιός είναι; Ο Ηλίας ο Φίλιππου. Μου λέει “τι γίνεται ρε Λευτέρη;” του λέω “άστα, δεν περνάω και τις καλύτερες μέρες μου”.

Είχα χάσει και καμιά δεκαριά κιλά… Δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Δεν μπορούσα να φάω. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή άμα χωρίσεις (γέλια). Μου λέει σου έχω γράψει ένα τραγούδι. Παίρνω την κιθάρα και σε τρία λεπτά το είχα γράψει».

Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Ο πατέρας μου, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι…»
Σύντομες σηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» έκαναν ο Λευτέρης Πανταζής και η Κόνι Μεταξά, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη μεταξύ τους σχέση.

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την Αμερική, όπου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία, πατέρας και κόρη μίλησαν στην κάμερα του Alpha.
«Είχαμε δουλέψει μία φορά μαζί το 2013. Ήταν δική μου απόφαση, γιατί ήθελα να ακολουθήσω την δουλειά μου και τα social media που ήταν η κύρια δουλειά μου. Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένη» ανέφερε αρχικά.
«Δε μένουμε μαζί, μένουμε στην ίδια περιοχή. Μέναμε μαζί όταν γύρισα από την Αμερική. Δε μαλώναμε τόσο πολύ σε σχέση με άλλους γονείς. Ο πατέρας μου μού συμπεριφέρεται σαν να είμαι 5 χρονών», πρόσθεσε η Κόνι Μεταξά.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα απάντησε: «Δεν ξεσηκώνομαι από φίλες μου. Δεν είμαι σε φάση να γίνω μητέρα και δεν ξέρω αν θα είμαι…». Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Όταν οι γονείς με τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο μαζί, είναι σίγουρο ότι θα τσακωθούν».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων κατά του lockdown στον Εύοσμο

evosmos

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της Σ.Αηδόνη – Είναι αδερφή πρώην παίκτη ριάλιτι (φωτό)

evosmos

ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!! Τί έχει “τρελάνει” τα τουρκικά UAV στο Αιγαίο;

evosmos

Leave a Comment