ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» είπε η Ρούλα όταν έμαθε ότι πέθανε η Ίριδα

Κουβέντες που δεν μπορεί κανένας γονιός να κατανοήσει φέρεται ότι βγήκαν από το στόμα της Ρούλας Πισπιρίγκου μόλις έμαθε ότι το 6 μηνών κοριτσάκι της άφησε την τελευταία του πνοή.

Τη στιγμή που οι εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την συμπεριφορά της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν με αιφνίδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εκπομπή Live News, σαν σήμερα, η μικρούλα Ίριδα, βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, από την θεία της η οποία μετά από προτροπή της μητέρας, πήγε να την ξυπνήσει για να πάνε βόλτα στις 11 το πρωί. Το 6 μηνών βρέφος όμως ήταν νεκρό μέσα στην κούνια του. Η μητέρα και η θεία ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια το μωρό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, γιατροί άκουσαν την μητέρα να λέει χαρακτηριστικά στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς». Ήταν η περίοδος που ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι και το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Λίγες ώρες μετά την ίδια μέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Σύμφωνα με όσα δηλώνει η ίδια, εκείνη την περίοδο ήταν έγκυος και όταν πέθανε το βρέφος, αποφάσισε να διακόψει την εγκυμοσύνη με χάπια. Ωστόσο οι γιατροί θέτουν ερωτήματα για το πώς κατάφερε να ρίξει το παιδί με φαρμακευτική αγωγή, ενώ όπως λέει ήταν 2,5 μηνών έγκυος.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα στο παρελθόν προσπαθούσε να κρατήσει έναν παλιότερο δεσμό που είχε, υποστηρίζοντας ότι πάσχει από καρκίνο. Η ίδια είχε παρουσιάσει ιατρικό έγγραφο το οποίο ωστόσο αφορούσε την γιαγιά της και όχι την ίδια. Η Ρούλα φέρεται να προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πείσει τον τότε σύντροφό της να μείνει μαζί της, ενώ όπως ανέφερε ο Λαμπρόπουλος, τον Φεβρουάριο του 2012, νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θλίψη στο Μεσολόγγι: Νεκρή η Βάλια Γρίβα – «Έσβησε» πρόωρα η 31χρονη κόρη του Δημάρχου

evosmos

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 54χρονη στα Καμίνια! – Της πέρασε αλυσίδα στον λαιμό

evosmos

Τροχαίο στη Γλυφάδα: «Βοηθήστε μας να βρούμε τον δράστη» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 36χρονου που εγκατέλειψαν

evosmos

Leave a Comment