ΚΟΣΜΟΣ

Δεν σταματούν τα fake news οι Τούρκοι: Ζητούν να δικαστεί η Ελλάδα για νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μαζεύει υπογραφές για να «στείλει» την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για «νεκρούς πρόσφυγες στον Έβρο»
Επιμένει η Τουρκία στα fake news περί νεκρών προσφύγων στον Έβρο από ελληνικά πυρά, ενώ αυτή τη φορά το προχωρά ακόμα περισσότερο, καθώς εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει πως το θέμα πρέπει να διερευνηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν της γειτονικής χώρας αναφέρει σε tweet του πως… «οι ελληνικές αρχές διαψεύδουν ότι σκοτώθηκαν πρόσφυγες, που προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα. Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 100 υπογραφές για να διερευνηθεί το ζήτημα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους πρόσφυγες και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα διδυμάκια που κλαίνε γοερά όταν κοιμούνται χώρια – Το viral video που βλέπουμε ξανά και ξανά

evosmos

Τσούνης για αλλοδαπούς: Σε 5,10 χρόνια θα είναι Έλληνες! Μπορεί να γίνουν και υπουργοί! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

evosmos

Απειλεί o Χ.Ακάρ: «Μείνετε 6 ν.μ. μακριά από το “Όρουτς Ρέις” – Το τουρκικό Ναυτικό έχει ξεκάθαρες εντολές»

evosmos

Leave a Comment