LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δεν τον ξεχνάει ποτέ: Οι σπάνιες φωτογραφίες της Ζένιας Μπονάτσου αγκαλιά με τον πατέρα της

Η Ζένια Μπονάτσου δεν ξεχνάει ποτέ τον πατέρα της. Έτσι η ίδια μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που βρίσκονται αγκαλιά.
Η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, έχασε σε μικρή ηλικία τον μπαμπά της – ήταν μόλις 7 ετών.
«Την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου το αισθανόμουν χωρίς να ξέρω τι σημαίνει καν θάνατος. Ήταν στην κουζίνα και τραγουδούσε, πήγα εγώ από την κρεβατοκάμαρα στην κουζίνα. Φεύγω από το κουζινάκι στο δωμάτιο και λέω στη μάνα μου κλαίγοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είχε πει στην εκπομπή Idols η Ζένια Μπονάτσου.

Παρότι ήταν μικρή, έχει αναμνήσεις μαζί του και της λείπει πολύ. Κατά καιρούς μάλιστα μπαίνει στο youtube και βλέπει αποσπάσματα από εκπομπές και show στα οποία συμμετείχε ο πατέρας της.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει λιγοστές φωτογραφίες. Ωστόσο, χθες, ανέβασε δύο στιγμιότυπα με τον μπαμπά της.

Στο πρώτο, είναι χωμένη στην αγκαλιά του και κάνει μια αστεία γκριμάτσα, ενώ στη δεύτερη γελά ευτυχισμένη όπως και ο πατέρας της.

Η Ζένια Μπονάτσου με τον μπαμπά της

Βλάσσης και Ζένια Μπονάτσου

Ζένια Μπονάτσου: Το αυτοάνοσο που κληρονόμησε από τον μπαμπά της
Η Ζένια Μπονάτσου σε συνέντευξή της πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει μεταξύ άλλων, για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει, το οποίο κληρονόμησε από τον μπαμπά της.

«Είναι ένα αυτοάνοσο, σπάνιο νόσημα που όταν στρεσάρομαι δημιουργείται στο σώμα μου ένα οίδημα. Ευτυχώς εγώ ξέρω τι έχω και μπορώ να το αντιμετωπίσω με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Για τον πατέρα μου δεν ήταν το ίδιο γιατί δεν ήξεραν τι είναι… Και ήταν και επικίνδυνο για εκείνον γιατί πρηζόταν στο πρόσωπο και μπορούσε να του κοπεί η αναπνοή.

Τον έβλεπαν να πρήζεται και έψαχναν να βρουν μήπως είναι αλλεργικός σε κάτι», είχε πει η Ζένια Μπονάτσου, προσθέτοντας: «Τότε, στη Γερμανία ήταν γνωστή αυτή η ασθένεια, στην Ελλάδα την ήξεραν δύο τρεις γιατροί. Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, που οφειλόταν σε αυτό το σπάνιο νόσημα, η μητέρα μου βρήκε τελικά τι ήταν. Και διαπίστωσε ότι το είχε και η μητέρα του πατέρα μου. Το θετικό είναι, ότι μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που έχω, αρκετοί μου έστειλαν μηνύματα στα social media με ανάλογα συμπτώματα και τους συμβούλευσα τι εξετάσεις να κάνουν και σε ποιους γιατρούς να απευθυνθούν». ΠΗΓΗ

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ιεράπετρα: Αποκαλύψεις απο την ξαδέρφη συζυγοκτόνου “Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία – Είχε σχέση με τον καλύτερο φίλο του”

evosmos

Δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά σε καυγά στην Πέλλα

evosmos

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΗ Η ΣΕΖΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!

evosmos

Leave a Comment