ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟ

Καμαρινέ, μετά τη κίνηση που έκανες την ημέρα των εκλογών της ΠΕΔ, που ήρθες και μου έδωσες το χέρι για να πάψουμε να έχουμε αντιπαλότητες αφού οι εκλογές τελείωσαν, το εκτίμησα και δεν ασχολήθηκα μαζί σου.

Αλλά, μάλλον φαίνεται ότι ο καταποντισμός σου στις 2 Ιουνίου σου στοίχισε πολυ και δε πρόκειται να τον ξεχάσεις, όπως δε θα ξεχάσεις και στις επόμενες εκλογές αν τολμήσεις και κατέβεις ότι θα πάθεις χειρότερα. Το να αποκαλείς «κοτούλα» τον δήμαρχο του Δήμου (τον γιο μου) σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Ένας άνθρωπος που έβγαλε τόσα χρόνια θρανίο με πτυχία, ξένες γλώσσες , με αναγνωρισιμότητα όπως ο Κλεάνθης που αποδείχθηκαν όλα αυτά από το αποτέλεσμα των εκλογών δε μπορεί να είναι «κοτούλα». Πολλοί στον Εύοσμο μας ήρθαν και μας παραμυθιάζουν ότι είναι κάποιοι και στο τέλος αποδείχθηκαν φελοι, για αυτό και μείνανε στον αφρό, ο χρυσός ομως βουλιάζει.

Με πεθερό τον συγχωρεμενο τον πατέρα Αλέξανδρο, κατόρθωσες και εκλέχτηκες δημοτικός σύμβουλος, φρόντισες και μέχρι το 2019 να είσαι έμμισθος στη θέση του δημοτικού συμβουλίου σαν αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δήμ.Σ για αυτό κυριε «τίποτα» πάψε να ασχολείσαι με τον δήμαρχο γιατί δεν έχεις το ηθικό ανάστημα ούτε τα μάτια να σηκώσεις να τον κοιτάξεις. Από τα πολλά χρόνια της θητείας σου στη παιδεία άφησες τόσα προβλήματα που καμία διοίκηση και με μαγικό ραβδί δε μπορεί να τα λύσει.

Μη με προκαλείς λοιπόν, γιατί ξέρεις ότι έχω πολλά ακόμα να σου καταλόγισω.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Πήγαν να τον ληστέψουν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

evosmos

Συμμαχία Πολιτών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου: Ανακοίνωση για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τετάρτης 13 Ιαν για το ιδιοκτησιακό του πάρκου ΘΕΠΑΝ και των κτηρίων σε αυτό.

evosmos

ΛΙΜΝΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment