ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Αχτίδα αισιοδοξίας από τους γιατρούς – Παραμένει στη ΜΕΘ

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο συνεχόμενο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Γ. Γεννηματάς”, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή έγιναν γνωστά μέσα από το “Καλύτερα δε Γίνεται” της Κυριακής (31/03), όπου όπως είπε δημοσιογράφος της εκπομπής, οι γιατροί δεν έχουν προσπαθήσει ακόμα να τον ξυπνήσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του ALPHA, η πορεία της υγείας του τραγουδιστή παρουσιάζει μία μικρή και σταθερή βελτίωση με τον δημοσιογράφο να μεταφέρει όσα του είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, η οποία μόλις είχε βγει από το ιατρικό συμβούλιο. Ο οργανισμός του τραγουδιστή ανταποκρίνεται μιας και ο ίδιος ούτε κάπνιζε ούτε έπινε.

Αν και υπάρχει μία ακτίδα αισιοδοξίας για την πορεία της υγείας του, οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένοι, ενώ η σύζυγός του έκανε γνωστό πως ούτε αύριο θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άλλαξε η ιδιοκτησία στο STAR; Πώς το επέτρεψαν να ακουστεί αυτό;

evosmos

Σε διαθεσιμότητα οι δύο λιμενικοί που φέρονται να εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών

evosmos

Αθωώθηκε 29χρονος που είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση ανήλικων

evosmos

Leave a Comment